«Στα πλάγια»: Από το θεατρικό δίδυμο Θεοδωρόπουλου – Μαθιουδάκη

«Στα πλάγια»: Από το θεατρικό δίδυμο Θεοδωρόπουλου – Μαθιουδάκη

Της Ελένης Καραμάνογλου |

Πριν από λίγες ημέρες είχα την τύχη να παρακολουθήσω το κωμικό δίδυμο Βύρωνα Θεοδωρόπουλου και Μιχάλη Μαθιουδάκη στη νέα τους παράσταση «ΣΤΑ ΠΛΑΓΙΑ». Μια παράσταση που με έκανε να γελάσω, να ταυτιστώ (γύρισα και σκούντηξα συνωμοτικά περισσότερες από 20 φορές την φίλη μου) και να φύγω νιώθοντας κομμάτι της παρέας τους.

Οι δύο πολλά υποσχόμενοι stand up κωμικοί δίνουν ραντεβού κάθε Τετάρτη από την 1η Φεβρουαρίου μέχρι και τις 8 Μαρτίου στην πρόσφατα ανακαινισμένη σκηνή του 6dogs για να μας παρουσιάσουν τη νέα τους παράσταση που αποτελείται από ολοκαίνουργια κείμενα του Βύρωνα Θεοδωρόπουλου καθώς και τα καλύτερα κείμενα της παράστασης του Μιχάλη Μαθιουδάκη «Όλο Λάθος».

Αποτυχημένα πάρτι, ελληνικό πένθος, μόνιμα χαλασμένοι εκτυπωτές, άβολες τυχαίες συναντήσεις στα φανάρια, κακοφτιαγμένες αφίσες της επαρχίας, λάθη στο messenger, η ατελείωτη φλυαρία του Βύρωνα, κόλπα γιαγιάδων, ανιχνευτές μετάλλων, παιδικές ζωγραφιές, περίεργοι θείοι, άκυροι συγγενείς, το πραγματικό νόημα πίσω απ’ τα ονόματα και η «Ολάγια», συνθέτουν μία μοναδική performance που μας κάνει να ρίξουμε μια δεύτερη πιο προσεκτική ματιά σε καθημερινές καταστάσεις που μέχρι τώρα κάθε άλλο παρά κωμικές φάνταζαν.

Πληροφορίες:

Είσοδος: 7€ (μη αριθμημένες θέσεις)

Κρατήσεις στο marios@sixdogs.gr (με ονοματεπώνυμο και αριθμό ατόμων) ή τηλεφωνικά στο 210-3210510

Αγορά εισιτηρίων: Viva.gr και στα καταστήματα Public, Seven Spots, Reload & Media Markt

print

Σχόλια αναγνωστών

comments

TAGS