Ρένα Δούρου: «Θα μείνουμε μακριά από λαϊκίστικες λογικές»

Ρένα Δούρου: «Θα μείνουμε μακριά από λαϊκίστικες λογικές»

«Θα μείνουμε μακριά από λαϊκίστικες και συντεχνιακές λογικές» δήλωσε η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου κατά την διάρκεια των εγκαινίων και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Π.Ε. Νοτίου Τομέα Αθηνών. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις πρώην ολυμπιακές εγκαταστάσεις στην παραλία Καλλιθέας και Μοσχάτου που aξιοποιούνται για να μεταφερθούν εκει τα γραφεία Διοίκησης της Π.Ε. Νοτίου Τομέα Αθηνών.

Η Περιφερειάρχης Αττικής δήλωσε: «Το παράκτιο μέτωπο αλλάζει, η Αττική αλλάζει. Η Περιφέρεια Αττικής ανοίγει ξανά, μετά από 13 χρόνια, τις πρώην Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις στην παραλία Καλλιθέας και Μοσχάτου. Πρόκειται για μια διπλά σπουδαία υπόθεση. Πρώτον, κάνουμε πράξη τη δέσμευσή μας προς τους πολίτες για εξοικονόμηση πόρων, μέσα από συνετή διαχείριση του θέματος της στέγασης των υπηρεσιών της Περιφέρειας. Ενός θέματος που έχει να κάνει με τη χρηστή και αποτελεσματική διοίκηση. Διασφαλίζουμε αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας στους εργαζομένους.

Και παράλληλα εξυπηρετούμε τους πολίτες που έχουν δικαίωμα σε αποτελεσματική και ποιοτική παροχή υπηρεσιών. Δεύτερον: εκτελούμε ένα έργο εξαιρετικής σπουδαιότητας που θα απαλλάξει τους 160.000 κατοίκους της ευρύτερης περιοχής των Δήμων Μοσχάτου – Ταύρου και Καλλιθέας από τον εφιάλτη πιθανής σοβαρής πλημμύρας. Ξανασυνδέουμε μετά από 45 χρόνια άδικης απομόνωσης την πόλη με τη θάλασσα. Σε αυτή τη διπλή πορεία – πορεία χρηστής διοίκησης και πορεία υποδομών – θα παραμείνουμε σταθερά προσηλωμένοι, μακριά από λαϊκιστικές και συντεχνιακές λογικές. Με αίσθηση ευθύνης απέναντι στους πολίτες, που μας κρίνουν όλους.»

print

Σχόλια αναγνωστών

comments

TAGS