Ο Ραούλ Κάστρο επισκέφθηκε τον Έβο Μοράλες στο νοσοκομείο

Ο Ραούλ Κάστρο επισκέφθηκε τον Έβο Μοράλες στο νοσοκομείο

Ο πρόεδρος της Κούβας Ραούλ Κάστρο επισκέφθηκε τον πρόεδρο της Βολιβίας Έβο Μοράλες στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται στην Αβάνα και συζήτησαν για μισή ώρα. Η υπουργός Επικοινωνίας της Βολιβίας έγραψε στο λογαριασμό της στο twitter ότι επρόκειτο για μια «θερμή συνάντηση ανάμεσα σε δυο μεγάλους ηγέτες».

Ο Μοράλες εισήχθη σε νοσοκομείο της Κούβας με λοίμωξη στις φωνητικές χορδές αλλά και πόνο στην κοιλιά, όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης. Ο αντιπρόεδρος της Βολιβίας Άλβαρο Γκαρσία ανέφερε πως δεν πρόκειται για κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Τον Κάστρο συνόδευε στο νοσοκομείο ο υπουργός Εξωτερικών της Κούβας Μπρούνο Ροντρίγκες. Οι τρεις τους μάλιστα φωτογραφήθηκαν μαζί. Ο Έβο Μοράλες φορούσε πιτζάμα και παντόφλες.

Σύμφωνα με την υπουργό Επικοινωνίας της Βολιβίας Ζιζέλα Λόπες, ο Έβο Μοράλες με τον Ραούλ Κάστρο συζήτησαν μαζί περίπου μισή ώρα.

Ο Έβο Μοράλες είχε προσπαθήσει ήδη από πέρυσι να αντιμετωπίσει με Βολιβιανούς γιατρούς τις ενοχλήσεις που είχε, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Έτσι, την περασμένη εβδομάδα αποφάσισε να ταξιδέψει επειγόντως στην Αβάνα και να αντιμετωπίσει το πρόβλημα υγείας.

print

Σχόλια αναγνωστών

comments

TAGS