Μανώλης Καψής | Γιατί να βγούμε στον αέρα…

Μανώλης Καψής |

Η αλήθεια ειναι πως (εκ πρώτης όψεως) να βγάλουμε δελτίο ενώ είμαστε 8 μήνες απλήρωτοι ξενίζει.. Γιατί δελτίο;

Η πρόταση πυροδοτήθηκε απο την απειλή της Digea να υποβαθμίσει το σήμα του σταθμού. Αυτο θα ειναι το τέλος ουσιαστικά του καναλιού. Να ρίξεις το σήμα σε ένα προγράμμα όλο κονσέρβα, παρόλο που κάνει νούμερα, (ή επειδή κάνει νούμερα;) είναι εύκολο.

Να κατεβάσεις τον διακόπτη σε ένα πρόγραμμα (ναι κονσέρβα), μαζί με ζωντανό δελτίο στον αέρα, θα κάνει την απόφαση των «αδελφών καναλιών» λίγο πιο δύσκολη. Μαζί δεν ήμασταν πριν από λίγους μήνες στους δρόμους, φωνάζοντας όχι μαύρο στα κανάλια; Οχι μαύρο στην ενημέρωση;

Και οι μέτοχοι θα μου πείτε τι κάνουν; Εμείς θα βγάλουμε το φίδι απο την τρύπα; Το θέλουν ή όχι το κανάλι;

Ήρθε η ώρα της κρίσης. Αν οι μέτοχοι δεν πληρώσουν την δόση στη Digea δεν υπάρχει λόγος να συζητάμε άλλο… Αντίο σας…

Αν την πληρώσουν ομως, δείχνοντας οτι θέλουν να υπάρχει το Mega, δεν μπορώ να πιστέψω (για την ακρίβεια δεν θέλω να πιστέψω..) οτι θα συνεχίσουν να αδιαφορούν για την τύχη των εργαζομένων στο κανάλι, που όχι μόνο το κρατάνε ακόμα ζωντανό, αλλα δίνουν και μάχη «στον αέρα», αν και απλήρωτοι, για την επιβίωση του.

Ένα δελτίο στον αέρα, θα στείλει και ένα ισχυρό μήνυμα στις Τράπεζες οτι το Μega ειναι εδώ. Οτι συνεχίζει να λειτουργεί και οτι συνεπώς απαιτείται να ανοίξουν ΤΩΡΑ οι λογαριασμοί για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι, αφού αυτοί κρατάνε την αξία του asset ζωντανή. (Βλέπε απόφαση για ΔΟΛ.) Άλλωστε περιμένουμε (ελπίζουμε άμεσα) την απάντηση τους για το business plan που έχει κατατεθεί..

print

Σχόλια αναγνωστών

comments

TAGS