Είδαμε τις 50 πιο σκοτεινές αποχρώσεις…

Είδαμε τις 50 πιο σκοτεινές αποχρώσεις…

Είδαμε τις 50 πιο σκοτεινές αποχρώσεις.. Σκοτεινές δεν τις λες, αλλά λίγο διαφορετικό από το πρώτο ήταν, ίσως το πρώτο ήταν σκοτεινό και αυτό ρομαντικό.

Δεν θα χρησιμοποιούσα τους όρους αισθησιακό, σέξι, κτλ, όπως το σχολίασαν άλλοι, αλλα θα κλέψω μισή ατάκα από την ταινία και θα πω «ρομαντικά κίνκι», που μπορεί να χαρακτηρίσει την ταινία αλλά και τη σχέση των πρωταγωνιστών.

Η αστεία στιγμή ήταν όταν πρωτοεμφανίζεται στην οθόνη ο Κρίστιαν… Ένιωσα σαν να ήμουν στα μπουζούκια και έβγαινε ο Σάκης.. χαχανητά και αναστεναγμοί στο κοινό…

Για την ιστορία, η δεύτερη ταινία είναι πιο έντονη από την πρώτη. Ο κυρίαρχος πια δεν είναι ο Κρίστιαν αλλά η Άνα. Go, go girl… Κάποια στοιχεία δεν χρειάζονται, αλλά πιθανά σχετίζονται με την τρίτη ταινία που φαίνεται να είναι περισσότερο τύπου θριλεράκι. Για όσους δεν είδαν την πρώτη ταινία δεν πειράζει. Απλά εξελίσσεται μια ιστορία.

Οι ατάκες που κρατάμε θα ήταν, «δεν είναι διαμάχη αλλά συζήτηση, ο ένας μιλάει, ο άλλος ακούει και έτσι λύνονται τα θέματα». Μεγάλο πρόβλημα στις μερες μας. Πριν προλάβεις να πεις τι θες να πεις, έχει ήδη κριθεί και ακουστεί ο αντίλογος σε κάτι που δεν πρόλαβε να ειπωθεί. Ίσως αναφερόμαστε και στον μονόλογο.. Αλλά αν υπάρχουν δυο μονόλογοι πάντα κάνουν ένα διάλογο.

«It s a relationship, not an ownership».

Ω, ναι. Παλιά ιστορία… Δεν θα αναφερθώ στη ζήλεια, ούτε στις διεκδικήσεις του άλλου αλλα στον ίδιο μας τον εαυτό. Εμείς απο μόνοι μας γινόμαστε κτήματα των άλλων. Θέλουμε να ανήκουμε σε κάποιον… να έχουμε την έγκριση του άλλου… απο το να βγεί έξω με φίλους μέχρι αν θα εγκρίνει ο σύντροφος το στυλ του μαλλιού…

«Πρώτα πρέπει να περπατήσουμε για να τρέξουμε». Όλα σήμερα γίνονται τόσο γρήγορα, βιαζόμαστε να ζήσουμε, να μάθουμε που δεν ακολουθούμε καμία ροή, ούτε καν σκεφτόμαστε πια θα έπρεπε να ήταν η σειρά.

Έτσι όμως, πέφτεις… και χτυπάς!

Η ουσία της ταινίας είναι ότι είμαστε διαφορετικοί στα επαγγελματικά, στα προσωπικά και στα σεξουαλικά θέματα. Δυο φαινομενικά ήσυχοι, απόμακροι άνθρωποι βγάζουν (και στο τέλος ενώνουν πια) τις σκοτεινές σεξουαλικές προσωπικές τους προτιμήσεις.

Αλ.

print

Σχόλια αναγνωστών

comments

TAGS